Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μάθημα στο κολυμβητήριο

   
Την Παρασκευή 1η Απριλίου το 2011 πήγαμε στο κολυμβητήριο όπως κάθε Παρασκευή. Πριν να μπούμε στην πισίνα οι δύο κύριοι, μας ρώτησαν κάποια πράγματα για να δουν αν τα θυμόμασταν από πέρυσι.  Αφού μπήκαμε στη μεγάλη πισίνα τεντώσαμε τα χέρια μας στα πλακάκια της πισίνας και ο κύριος Θωμάς περνούσε από κάτω μας σαν καρχαρίας. Εμείς έπρεπε να δούμε μες το νερό πως ήταν: γυρνούσε γύρω – γύρω. Μετά μας μοίρασαν πλαστικά μακαρόνια, κάναμε έναν κύκλο και αρχίσαμε να τραγουδάμε το «μήλο μου, κόκκινο» γυρνώντας γύρω-γύρω πάνω στα μακαρόνια μας.
 Κατόπιν ο κύριος μας ρώτησε αν γνωρίζουμε ποιο ζώο υπάρχει στον πάγο και είναι πολύ παχύ. Μα φυσικά, όλοι απαντήσαμε ότι είναι η πολική αρκούδα. Έτσι λοιπόν παίξαμε την πολική αρκούδα, που όταν η αρκούδα τον χειμώνα κοιμόταν έπρεπε να κάνουμε ησυχία για να μην ξυπνήσει κι όταν ξυπνούσε να κάναμε τους πεθαμένους. Αφού παίξαμε και την πολική αρκούδα, είχε έρθει η ώρα για μια μικρή ιστοριούλα.  Τους «Δώδεκα άθλους του Ηρακλή». Ύστερα παίξαμε και τους Ινδιάνους καβαλώντας  τα  μακαρόνια  μας.  Μετά  πήραμε  τα  μακαρόνια  μας  και  πήγαμε στη μικρή πισίνα για να χτυπήσουμε τα μακαρόνια μας και να γίνει πολύς θόρυβος.
    Δώσαμε όλα τα μακαρόνια μας στον κύριο και έγινε μια μεγάλη στοίβα από πλαστικά μακαρόνια. Μας μοίρασαν αριθμούς και εμείς με την σειρά μας έπρεπε να περνάμε από πάνω και από κάτω από τα πλαστικά μακαρόνια.
Τέλος βγήκαμε στο δεύτερο πλακάκι και πήγαμε στη μεγάλη πισίνα για να κάνουμε τον Ταρζάν. Και έτσι τελείωσε μια ευχάριστη μέρα στο κολυμβητήριο.

Νικολέτα Καρατζόγλου, Δ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου