Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Σταφιδόψωμο

Στο σχολείο μας, μαζί με τον κ. Κώστα ανακατέψαμε σε μια λεκάνη:
1κ. αλεύρι
500γρ. ζάχαρη
1 σακουλάκι σταφίδες
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
½ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο, λίγη μαγιά, χλιαρό νερό και έγινε ένας χυλός. Το αφήσαμε να φουσκώσει για 30 λεπτά. Στη συνέχεια τον ψήσαμε για 40 λεπτά στους 170ο C.
Όταν ψήθηκε ήταν ένα νόστιμο και αφράτο σταφιδόψωμο. Και μάλιστα νηστίσιμο.
Σας συνιστούμε να το κάνετε κι εσείς!!!

Σαρηγιαννίδης Σάββαs Ε2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου