Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Διανομή φρούτων



Σήμερα το μεσημέρι, ένα «επείγον» email που έφτασε στο σχολείο μας, μας ενημέρωνε ότι μπορούσαμε να προσέλθουμε στο γκαράζ του Δήμου Κατερίνης (κοντά στο ΤΕΙ της πόλης μας) και να παραλάβουμε γενναίες ποσότητες φρούτων και συγκεκριμένα πορτοκάλια και μανταρίνια. Το σχολείο μας κινητοποιήθηκε άμεσα και ο κ. Υποδιευθυντής «αγγαρεύοντας» τον συνήθη ύποπτο (τον κ. Φωτιάδη), μετέβη στο γκαράζμε ένα φορτηγάκι και παρέλαβε τις ποσότητες που αναλογούν στο σχολείο μας και το νηπιαγωγείο μας. Καθόσον η ώρα ήταν περασμένη και η μέρα ήταν η τελευταία της εβδομάδας, κατέστη αδύνατος η ολοκληρωμένη διανομή τους στους μικρούς μαθητές/τριες και τις οικογένειές τους!

Τυχεροί υπήρξαν όμως όσοι γονείς παραβρέθηκαν με το χτύπημα του κουδουνιού στην αυλή του σχολείου μας. Μαζί με τα παιδιά τους πήραν και από μια σακούλα πορτοκάλια και μανταρίνια, δηλαδή όσα φρούτα δικαιούνται. Επίσης οι μαθητές των μεγάλων τάξεων (Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων) με την αποχώρησή τους από το σχολείο πήραν από μια σακούλα μανταρίνια. Τα υπόλοιπα φρούτα που παρέμειναν στο χώρο του σχολείου μας θα διανεμηθούν τη Δευτέρα στους γονείς των μαθητών του σχολείου μας, εφόσον φυσικά προσέλθουν στο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές πάλι των μεγάλων τάξεων θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μόνοι τους τη σακούλα με τα πορτοκάλια, μιας και σαν μεγάλοι μπορούν να τα καταφέρουν…
Η συγκεκριμένη διανομή φρούτων στα σχολεία μας κρίνεται σαν θετική ενέργεια από την πλευρά της Πολιτείας. Αφού κατέστη αδύνατο να πουληθούν τα παραπάνω φρούτα στις αγορές είναι προτιμότερο να διανεμηθούν σε μαθητές και μαθήτριες παρά να καταλήξουν σε κάποια χωματερή!
Τέλος το σχολείο μας ευχαριστεί τα αδέρφια ΦΩΤΙΑΔΗ γιατί ακόμα μια φορά διέθεσαν αφιλοκερδώς μηχανήματά τους για να εξυπηρετήσουν ανάγκες του σχολείου μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου