Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ενημέρωση για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου μας ενημερωτική συνάντηση. Καλεσμένοι ήταν οι γονείς και κηδεμόνες οι οποίοι θα συνοδέψουν το παιδί τους  στην εκπαιδευτική εκδρομή. Την ενημέρωση ξεκίνησε ο διευθυντής του σχολείου μας αναλύοντας τα νέα δεδομένα τα οποία αφορούσαν και τη δυνατότητα να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων των γονέων ώστε κανένα παιδί να μη στερηθεί της συμμετοχής του. Συγκεκριμένα λόγω της αδυναμίας του ξενοδοχείου να φιλοξενήσει όλους τους εκδρομείς, το σχολείο αναζήτησε και βρήκε και ένα δεύτερο ξενοδοχείο (στη Γλυφάδα) έτσι ώστε να λυθεί ένα πρόβλημα που μας βασάνισε επί 2,5 μήνες περίπου.

Για τη συνέχεια της εκδρομής και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι γονείς κλήθηκαν να προσκομίσουν από αύριο από 30€ για κάθε συμμετοχή ή όσοι έχουν τη δυνατότητα να ξοφλήσουν ολόκληρο το ποσό.
Τέλος ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι υπάρχει δυνατότητα και για άλλες 7 θέσεις στα λεωφορεία και τα ξενοδοχεία. Όσοι επιθυμούν έστω και την τελευταία στιγμή να συμμετάσχουν δεν έχουν παρά να το δηλώσουν έγκαιρα στο διευθυντή ή υποδιευθυντή του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου