Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο χορός του συλλόγου μας...


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γονέων του 12ο Δ. Σ. Κατερίνης στο κέντρο Πιερίδα. Ο χορός είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και οι γονείς στη συντριπτική τους πλειοψηφία έδωσαν ηχηρό παρόν. Παράβλεψαν προς χάρη των παιδιών τους τις ομολογουμένως δύσκολα οικονομικά εποχές και γέμισαν τη σάλα. Από νωρίς οι μαθητές και οι μαθήτριες μασκαρεμένοι περίμενα με ανυπομονησία την έναρξη της εκδήλωσης. Προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πουζουκλίδου και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους των εκπαιδευτικών ο Δ/ντής του σχολείου μας κ. Φελεκίδης.

 

Το πρόγραμμα άνοιξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των δασκάλων Φ. Α. της κ. Γεωργίας και του κ. Κώστα χόρεψαν χορούς από όλο τον κόσμο. Τους χορούς έκλεισαν με το παραδοσιακό γαϊτανάκι το οποίο τύλιξαν και ξετύλιξαν χορεύοντας οι μαθήτριες του σχολείου μας.
Το κέφι όμως απογειώθηκε κυριολεκτικά όταν επί δίωρο και πλέον μία κλόουν και ένας ταχυδακτυλουργός «αιχμαλώτισαν» μικρούς και μεγάλους.
Το απόγευμα πλέον, όλοι μικροί και μεγάλοι, αποχώρησαν από το κέντρο απόλυτα ικανοποιημένοι. Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση και μάλιστα αποκριάτικη, προοίμιο του γιορταστικού τριημέρου που θα ακολουθήσει…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου