Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων!Το απόγευμα της Πέμπτης (26/5), είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων που βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος!

Αφού πήραμε το "Metro", εμπειρία πρωτόγνωρη για τα περισσότερα παιδιά, φτάσαμε συνεπείς στην ώρα μας στο προκαθορισμένο ραντεβού μας στη Βούλή. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο μπήκαμε στο ιστορικό κτίριο και στην πρώτη φάση είχαμε μια ενημέρωση για τη μεγάλη ιστορία της Βουλής, μέσα από μια σειρά videos που μας έδειξαν, για να ακολουθήσει η επίσκεψη στον χώρο της ολομέλειας!

Παιδιά και εκπαιδευτικοί καθίσαμε στα έδρανα και ενημερωθήκαμε από υπαλλήλους της Βουλής για θέματα που αφορούν την κοινοβουλευτική ζωή της χώρας! Μετά τις σχετικές photos, αφού ευχαριστήσαμε τους ευγενικούς ξεναγούς μας, φύγαμε από τον χώρο και κατεβήκαμε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου παρακολουθήσαμε την εντυπωσιακή αλλαγή φρουράς!

Στη συνέχεια πήραμε το λεωφορείο μας και κατευθυνθήκαμε προς το Εθνικό Θέατρο για να παρακολουθήσουμε την παράσταση: "Ο θάνατος του εμποράκου", κάτι για το οποίο θα ενημερώσουμε σε άλλη ανάρτησή μας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου