Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Εκδήλωση λήξης σχολικού έτους 2015-16

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/5) στην αυλή του Σχολείου μας η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους!
Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ. Κώστα και κας Έφης, όλα τα τμήματα του Σχολείου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από χορούς, παιχνίδια και δραστηριότητες, υπό το βλέμμα πάρα πολλών θεατών, που από νωρίς πήραν θέση για να δουν και φυσικά να χειροκροτήσουν τα παιδιά!


Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική εκδήλωση, άψογα οργανωμένη από κάθε άποψη και δικαιολογημένα χειροκροτήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν! Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στα παιδιά της Στ' τάξης, που μετά από έξι ολόκληρα χρόνια παραμονής στο Σχολείο μας, ανοίγουν πλέον τα φτερά τους για να πάνε στο Γυμνάσιο. Μας αποχαιρέτισαν, ενώ έσβησαν και το κερί στην τούρτα με τα έξι χρόνια πάνω του, όσα χρόνια δηλαδή ήταν κοντά μας!
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην επιτυχία της εκδήλωσης, που ανέλαβε τα κεράσματα στα παιδιά αλλά και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ...

Πάρτε μια γεύση από το τι έγινε σήμερα στο Σχολείο στις photos που ακολουθούν... 


   

1 σχόλιο:

  1. https://2.bp.blogspot.com/-L-NA9G9QtOw/V009CwuvcyI/AAAAAAAARMY/7NQ3Jz3NINA-5ulUwjDThFvQo7Ejl46bgCKgB/s320/IMG_0793.JPG    Εν ωρα εργασίας
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή