Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Λιαστή ντομάτα

                                                                Υλικά

5 κιλά ντοματάκι  που είναι για σάλτσα
50γρ χοντρό αλάτι




                                                            Εκτέλεση

 Πλένουμε καλά τις ντομάτες,τις κόβουμε  στη μέση ,καθαρίζουμε το κοτσάνι.
Λαδώνουμε με το πινελο τα ταψιά μας και απλώνουμε με τη σειρά τις ντομάτες,η κομένη επιφάνεια προς τα πάνω.
Πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι.
Τις αφήνουμε στον ήλιο για 4 μέρες.
Τις βάζουμε σε γυάλινα βαζάκια με λάδι,τις διατηρουμε στο ψυγειο για 2 χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου