Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρεσαι πολύ που είσαι εκπαιδευτικός!

 Ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία αυτό που ζήσαμε με τα παιδιά την Παρασκευή στην εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε για το σχολικό εκφοβισμό.
  Πραγματικά,  κάτι τέτοιες στιγμές χαίρεσαι πολύ  που είσαι εκπαιδευτικός! Επί μιάμιση ώρα, 110 περίπου παιδιά παρακολουθούσαν με ιδιαίτερη προσοχή τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους να συζητούν για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σχολείο, στις παρέες τους.  Οφείλω να εκφράσω δημοσίως τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους την Παρασκευή βρεθήκαμε και συνυπάρξαμε στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας. Μακάρι να γίνονται κι άλλες τέτοιες βιωματικές δράσεις που μιλούν στο μυαλό και την καρδιά των παιδιών, τα βοηθούν στην καθημερινότητά τους και αναδεικνύουν το χαρακτήρα και τις ομορφιές που κρύβει η ψυχούλα τους, αν και εκείνη την ημέρα  ασχοληθήκαμε με δύσκολες καταστάσεις.

 Ήταν συγκλονιστικά όμως, γιατί  εκείνη την ημέρα  εμπιστευτήκαμε τα παιδιά  περισσότερο κι εκείνα με τη σειρά τους μας έστειλαν τα δικά τους  μηνύματα… και ήταν πολλά…
                                                                                                      
                                                                                                               Κουτσουρά Ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου