Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας

Μια εθελοντική δράση παιδιών & δασκάλων





 
Μία από τις δράσεις που προγραμματίσαμε στα πλαίσια του Σχολικού Συνεταιρισμού μας, είναι η διοργάνωση ενός χριστουγεννιάτικου παζαριού.

Έτσι, την Τρίτη – ημέρα όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πάρουν τη βαθμολογία του α' τριμήνου – στο ισόγειο του σχολείου μας θα στήσουμε δύο μεγάλους πάγκους με χειροποίητες δημιουργίες. Τον έναν πάγκο επιμελούνται οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με ζεστές και γλυκιές δημιουργίες και ένας άλλος πάγκος θα φιλοξενεί δημιουργίες παιδιών και δασκάλων.

Έχουμε δύο μήνες περίπου που ετοιμαζόμαστε. Αρκετά απογεύματα και βραδάκια μαζευόμασταν και φτιάχναμε με όρεξη και καλή διάθεση ωραία πράγματα! Έτσι ετοιμάσαμε για όλους και όλες εσάς σουπλά με δημιουργίες των παιδιών και χαρτοπετσέτες, καρφίτσες από τσόχα διακοσμημένες με χάντρες, χειροποίητες μπάλες για το δέντρο κι αυτές διακοσμημένες με κορδέλες, πούλιες και χάντρες, στεφάνια και υπέροχα ρόδια με φούντες και γούρια. Επίσης δημιουργήσαμε με διάφορες χάντρες, μικρές και μεγάλες, κολιέ και βραχιόλια για τις μικρές και τις μεγάλες κυρίες!

Περιμένουμε απ' όλους σας – γονείς, κηδεμόνες και παιδιά – να ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμά μας και να επιλέξετε να αγοράσετε τα δώρα σας από το παζάρι μας.

Άλλωστε, όλη η προετοιμασία βασίζεται στην εθελοντική πρόθεση παιδιών και δασκάλων του σχολείου μας και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα διατεθούν για τις ανάγκες των μαθητών και μαθητριών μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την εθελοντική εργασία τους τις δασκάλες κ. Κική Λαζαρίδου, την κ.Κατερίνα Τσαουσίδου, την κ.Μαρία Σαρρή, την κ. Μαρία Τσιτουρίδου και την κ. Ζωή Κουτσουρά.

Σας παραθέτουμε μερικές από τις δημιουργίες μας για να σας προϊδεάσουμε και σας περιμένουμε την Τρίτη το μεσημέρι στο χριστουγεννιάτικο παζάρι μας.

Τα μέλη του Σχολικού Συνεταιρισμού






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου