Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στο 4o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής - Τελικά Αποτελέσματα – Συμμετοχές στο Κεντρικό Συνέδριο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα 8 προσυνέδρια του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, στα οποία παρουσιάστηκαν συνολικά 345 εργασίες. Εξ αυτών,  και με βάση το διαθέσιμο χρόνο στις τέσσερις συνεδρίες της τελικής φάσης του συνεδρίου και τα διαθέσιμα  stands, θα παρουσιαστούν συνολικά 95 εργασίες και 56 e-Posters.



Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου επέλεξε τις εργασίες που θα παρουσιαστούν στην τελική φάση, στις 8 και 9 Μαϊου, στο Νόεσις. Επισυνάπτεται σχετικό αρχείο Excel.
Επίσης επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου με τις εργασίες για την Κεντρική Σκηνή και τα e-Posters, ώστε οι σχολικές μονάδες να γνωρίζουν την ακριβή συνεδρία, στην οποία θα παρουσιάσουν την εργασία τους.
Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες, των οποίων οι εργασίες επιλέχθηκαν και θα παρουσιαστούν στο κεντρικό συνέδριο, να ξεκινήσουν άμεσα την διαδικασία έγκρισης μετακίνησης των μαθητών και εκπαιδευτικών (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία).
Είναι σημαντικό, οι παραπάνω σχολικές μονάδες, να γνωστοποιήσουν τον ακριβή αριθμό μαθητών και εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στο κεντρικό συνέδριο, με email στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης Κ Μακεδονίας.
(Email:     mail@kmaked.pde.sch.gr     Θέμα: 4ο Συνεδριο Πληροφορικής – Συμμετοχή )
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και  εκπαιδευτικούς  που συμμετείχαν με ενθουσιασμό. Το υψηλό επίπεδο των εργασιών, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητας μαθητικού και εκπαιδευτικού δυναμικού.
Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές ΠΕ και ΔΕ Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, όλους όσους συμμετείχαν στις οργανωτικές επιτροπές των προσυνεδρίων  και τους σχολικούς συμβούλους ΠΕ και ΔΕ που στήριξαν με επιτυχημένο τρόπο την διοργάνωση του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής
Εκπαίδευσης Κεντρ. Μακεδονίας
Δρ. Θεόδωρος Καρτσιώτης
Πληροφορικός-Μαθηματικός

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου