Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικη έκπληξη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του σχολείου μας σήμερα. Από νωρίς με φροντίδα του δραστήριου Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στήθηκε μεγάλη ψησταριά στην αυλή του σχολείου μας. Είχαν κάνει τις απαραίτητες προμήθειες σε σουβλάκια και λουκάνικα και με την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας της γειτονιάς μας, του Ατρομήτου, ο τόπος γέμισε γρήγορα τσίκνες. Ταυτόχρονα κάτω από τις οδηγίες του κ. Κώστα οι μαθητές του σχολείου μας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και Μακαρένα. Σε όλο αυτό το διάστημα ετοιμάζονταν και τα εδέσματα. Ηουρά” μπροστά στον πάγκο των κυριών ήταν πάντα γεμάτη με ανυπόμονους μαθητές που περίμενα να πάρουν το μεζέ τους. Κάποιοι μάλιστα «συνελήφθησαν» να περνάνε για δεύτερη και τρίτη φορά λαθραία.  
Καθώς ο καιρός ήταν θαυμάσιος, στα τραπέζια που στήθηκαν στην αυλή, απόλαυσαν και οι εκπαιδευτικοί ένα τσιπουράκι με μεζέδες που είχαν ετοιμάσει κι αυτοί.
Με το χτύπημα του κουδουνιού η σύναξη διαλύθηκε και οι μαθητές αναχώρησαν για τα σπίτια τους αφού πήραν μια γεύση από το τριήμερο που θα ακολουθήσει….
Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τους ανθρώπους του Ατρομήτου που βοήθησαν να δώσουμε ένα ξεχωριστό χρώμα στη σημερινή μέρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου