Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστήριο Σ. Γ. και Κηδεμόνων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη επιτυχία του ετήσιου αποκριάτικου χορού, δεδομένης μάλιστα της οικονομικής κρίσης.
Θερμές ευχαριστίες προς τους γονείς και τους μαθητές, που έδωσαν δυναμικό παρόν στο χορό, καθώς και προς τους εκπαιδευτικούς, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς:
-         τον εκπαιδευτικό κ. Κώστα Φακαλή για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία του χορού, καθώς και τους μαθητές που συμμετείχαν στα χορευτικά.
-         τον πρώην διευθυντή του σχολείου μας κ. Νίκο Γερομιχαλό, που μας τίμησε με την παρουσία του.
-         τους κ.κ. Κώστα Κασιμίδη, Χρήστο Ιωαννίδη και Νίκο Χατζηιωαννίδη από τον Ποντιακό Σύλλογο «Παναγία Σουμελά», που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην εκδήλωση.
-         την κα Ρούλα Ντακούλα, που με τον ενθουσιασμό και την παρουσία της έδωσε μια επιπλέον αποκριάτικη νότα συμβάλλοντας αφιλοκερδώς στη διασκέδαση των παιδιών.
-         την κα Λένα Κωνσταντίνου (βιβλιοχαρτοπωλείο «Έντυπο») για την υλικοτεχνική της και όχι μόνο υποστήριξη.
-         τους πολύτιμους χορηγούς μας, που για μια ακόμη χρονιά μάς στήριξαν έμπρακτα.
-         τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της γειτονιάς και της πόλης μας για τις προσφορές τους.
Τέλος, επειδή κανείς δεν είναι αλάνθαστος, αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν έμεινε απολύτως ικανοποιημένος, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συγνώμη, επιφυλασσόμενοι στο μέλλον για το καλύτερο.

Με κάθε τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου