ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 κ.γλυκού κανέλα
1/2 κ. γλυκού γαρίφαλο
1/2 κ γλυκού αλάτι
1/2 κ. γλυκού μοσχοκάρυδο
600 γρ. αλεύρι μαλακό
1 κ. γλυκου μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος βάζουμε το αλεύρι, ζυμώνουμε και πλάθουμε τα λαζαράκια μας. Για μάτια βάζουμε μοσχοκάρφια. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 κ.γλυκού κανέλα
1/2 κ. γλυκού γαρίφαλο
1/2 κ γλυκού αλάτι
1/2 κ. γλυκού μοσχοκάρυδο
600 γρ. αλεύρι μαλακό
1 κ. γλυκου μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος βάζουμε το αλεύρι, ζυμώνουμε και πλάθουμε τα λαζαράκια μας. Για μάτια βάζουμε μοσχοκάρφια. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου