Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Προετοιμασίες για τη γιορτή του Πολυτεχνείου.



 


   Οι μέρες περνούν και η  προετοιμασία για τη γιορτή της 17ης Νοεμβρίου αυξάνεται. Το σκηνικό είναι σχεδόν έτοιμο. Σήμερα κουβαλήσαμε τραπέζια και καρέκλες από τα καφενεία των κ. Κατσίμπουρα και Σάββα και τους ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια. Οι πρόβες ξεκίνησαν.
  Φέτος θα ανεβάσουμε το θεατρικό μονόπρακτο «Το καφενείον η Ελλάς». Η εκδήλωσή μας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο θεματικό πλαίσιο 
 με τίτλο  «Οι νέοι φαντάζονται, δημιουργούν, οραματίζονται, ονειρεύονται…», οπότε την εκδήλωση την αφιερώνουμε σε όλους τους νέους και τις νέες που αγωνίζονται.

  Έχουμε φτιάξει μόνοι μας αφίσες για την εκδήλωση και τις αναρτήσαμε  στα μαγαζιά τηςγειτονιάς μας. Η πρόσκληση είναι έτοιμη και σε κανά δυο ημέρες θα φτάσει σε όλα τα σπίτια των συμμαθητών και συμμαθητριών μας. Αποφασίσαμε να   ανεβάσουμε δύο παραστάσεις. Μία, απόγευμα της  Κυριακής 16 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. για τους γονείς μας που εργάζονται αλλά και για όλη τη γειτονιά και μία την επόμενη το πρωί, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 9 π.μ.. Μάλιστα αυτήν την ημέρα έχουμε προσκαλέσει και τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, τα οποία θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με τα τραγούδια που θα μας πουν.
  Έχουμε όμως ακόμη δουλειά πολύ. Ως την Κυριακή όμως θα είμαστε έτοιμοι  και θα σας περιμένουμε να θυμηθούμε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και να σιγοτραγουδήσουμε μαζί στη γιορτή της νεολαίας.

Η ομάδα της Ε1 τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου