Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

"Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες"


Έξι τμήματα του Σχολείου μας (Δ1 - Δ2 - Ε1 - Ε2 - Στ1 - Στ2) βρέθηκαν την Τετάρτη 19/11 στο "Βασιλικό Θέταρο" και παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες"!


Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας κατά την αναχώρηση από το Σχολείο στις 8:30, αυτό δεν μας χάλασε ούτε το κέφι, ούτε την καλή διάθεση. Ουσιαστικά σήμερα παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος του έργου, διότι αυτό θα ολοκληρωθεί την άνοιξη με τη συνέχειά του, όπως μάς ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του θεάτρου.


Πρόκειται για μια περιπέτεια ενάντια στο χρόνο μέσα από διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς όπου όλοι μαζί κάναμε ένα ταξίδι στον κόσμο, με στόχο την αποδοχή της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας.


ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Αναμνηστική φωτογραφία στο Λ. Πύργο


O εκκεντρικός και μυστηριώδης Άγγλος Φιλέας Φογκ έχει υπολογίσει με μαθηματική ακρίβεια ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες. Γι' αυτήν του την πεποίθηση στοιχηματίζει όλη του την περιουσία. Το ταξίδι του όμως είναι γεμάτο περιπέτειες. Θα μπορέσουν ο αφελής αλλά πιστός υπηρέτης του, επικίνδυνοι ληστές, μια μοιραία γνωριμία και ένας αδυσώπητος επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ να τον απομακρύνουν από τον στόχο του; Πόσο εύκολο θα είναι το ταξίδι του με ατμόπλοιο, αερόστατο, τρένο ακόμα και με ελέφαντα σε έναν κόσμο γεμάτο απρόοπτα που τίποτα δεν είναι αναμενόμενο; Τι έχει τελικά μεγαλύτερη αξία για τον Φιλέα Φογκ: το ταξίδι ή ένα στοίχημα τιμής

Στην Πλατεία του Κ.Θ.Β.Ε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου