Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστίες προς το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Οι κούκλες
Πριν από μέρες συναντηθήκαμε στο σπίτι της φίλης μου της Παρασκευής για να παίξουμε. Εκεί κουβεντιάζοντας και παίζοντας μαζί, μας ήρθε η ιδέα να φτιάξουμε κάτι για να ευχαριστήσουμε τις κυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που κάθε λίγο μας ετοιμάζουν και κάτι ωραίο. 


Τι να πρωτοσκεφτούμε: τις καινούριες πολύχρωμες κουρτίνες που κρέμονται στα παράθυρά μας,  την χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο χωριό του Αι Βασίλη στα Τρίκαλα,  τις βασιλόπιτες  και τα χριστουγεννιάτικα δώρα,  το τρενάκι και τα κάλαντα στις γειτονιές μας,  την αποκριάτικη γιορτή,  τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τόσα άλλα όμορφα πράγματα που κάθε λίγο σκέφτονται για εμάς. Μα πάνω απ΄όλα σκεφτόμαστε  την αγάπη που μας δείχνουν και το χαμόγελο που έχει το πρόσωπό τους όταν μας επισκέφτονται στο σχολείο.
  Με τα υλικά που είχαμε εκείνη τη στιγμή, αποφασίσαμε να φτιάξουμε δύο κούκλες. Έτσι χρησιμοποιήσαμε βελουτέ αφρώδες χαρτί, ψαλίδι, κόλλα και γκλίτερ. Καθώς φτιάχναμε τις κούκλες σκεφτήκαμε ότι και τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε είναι συμβολικά: το βελουτέ – αφρώδες χαρτί συμβολίζει την αγνότητα, το γκλίτερ τη χαρά που είναι αστραφτερή, η κόλλα την ένωση της καρδιάς μας και την αγάπη που νιώθουμε όλοι μαζί και το ψαλίδι την απομάκρυνση του ενός από τον άλλον σήμερα.
  Εμείς με τα λίγα και απλά υλικά που είχαμε, έτσι σκεφτήκαμε  να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
   Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα τα ωραία πράγματα που με τόσο κόπο ετοιμάζετε  για μας!


                                                             Παρασκευή Καραθάνου, Κατερίνα Λούλα Δ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου