Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Την επιμελήθηκαν τα τμήματα της Α΄ και Β΄ τάξης. Η Α΄ τάξη με την καθοδήγηση της κ. Κατερίνας είχε την επιμέλεια των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Το Β2 τμήμα με την καθοδήγηση της κ. Μελίνας, μας παρουσίασε την «Αναπαράσταση της Γέννησης’, ενώ το Β1 με την καθοδήγηση της κ. Θεοδοσίας μια πρωτοχρονιάτικη παντομίμα.  Τα τμήματα βοήθησε και η δασκάλα της Θεατρικής Αγωγής η κ. Ζωή.

Από νωρίς η αίθουσα άρχισε να γεμίζει, καθώς οι γονείς των μικρών πρωταγωνιστών ήρθαν νωρίτερα για να προετοιμάσουν τα παιδιά τους. Όταν ήρθε η ώρα, ο Διευθυντής του σχολείου μας, καλωσόρισε τους καλεσμένους και τη σκυτάλη παρέλαβαν οι μικροί πρωταγωνιστές. Η συνέχεια υπήρξε εξαιρετική καθώς τα παιδιά καθήλωσαν τους γονείς τους με τις θαυμάσιες ερμηνείες τους και τους ταξίδεψαν έστω και για λίγο στα παιδικά τους χρόνια!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παροχή χριστουγεννιάτικων κερασμάτων τα οποία μας έφεραν γονείς του σχολείου μας. Γι’ αυτή την ευγενική χειρονομία τους το σχολείο μας τους ευχαριστεί θερμά!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου