Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή

10 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

 


Μια υπέροχη βραδιά είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παιδική χορωδία του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και συνεχίστηκε με την χορωδία και ορχήστρα των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Την επιμέλεια της μουσικής είχαν για το μεν Δημοτικό Σχολείο η εκπαιδευτικός Μουσικής κ. Νάντια Μιχαλούλη για δε τη χορωδία των εκπαιδευτικών  ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κύριος Δημήτρης Καραμούζας. Τη φροντίδα των κειμένων είχε η δασκάλα του σχολείου μας κ. Ζωή Κουτσουρά!
Την όλη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ακροατές μας σε όλο τον κόσμο μέσω του ιντερνετικού ραδιοφώνου του σχολείου μας!!! Υπεύθυνος ήταν ο δάσκαλος του σχολείου μας κ. Κώστα Γαλανόπουλος

Ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Δημοτικού Σχολείου προσέφερε στους καλεσμένους υπέροχα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γονείς του Συλλόγου.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου αποδείχτηκε μικρή για να φιλοξενήσει όσες και όσους βρέθηκαν σήμερα για την εκδήλωση αφού ήταν κατάμεστη από κόσμο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήταν όρθιοι.

Είδαμε στην εκδήλωση τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Αστέριο Κρίτογλου, Τη Διευθύντρια του ΚΕΔΔΥ κ. Τσιρώνα Βίκυ, τον Πρόεδρο του Οργανισμού  (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδη, αρκετούς διευθυντές σχολείων, ανάμεσα τους και τους Διευθυντές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τον κύριος Μισαηλίδη Κωνσταντίνο, του 13ου Δ. Σ. Κατερίνης τον κ. Κοσκινά Χρήστο, του Δ. Σ. Ν. Εφέσου τον κ. Μπικιαρόπουλο Νίκο, τη Διευθύντρια της Κονταριώτισσας κ. Εξάρχου Χρυσούλα κ. ά.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου