Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου!

Στο χιονοδρομικό - αναχώρηση
Ξεκινάμε για το μάθημα!


Από μέρες τώρα γνωρίζαμε ότι θα επισκεφτούμε τα τμήματα της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης το χιονοδρομικό της περιοχής μας. Είχαμε προετοιμαστεί προσεκτικά όλοι ύστερα και από τις οδηγίες των δασκάλων της Φυσικής Αγωγής.
Ο καιρός ήταν θαυμάσιος και προοιώνιζε πετυχημένη εξόρμηση. Η ώρα 08.30 ήμασταν πανέτοιμοι, μέσα στο λεωφορείο, και ξεκινήσαμε.  Η διαδρομή άρχισε να παρουσιάζει ενδιαφέρον όταν αρχίσαμε να σκαρφαλώνουμε στις πλαγιές των Πιερίων και να πλησιάζουμε προς τις χιονισμένες κορυφές. Όταν φτάσαμε τα πάντα ήταν οργανωμένα θαυμάσια από τον κ. Κώστα και γρήγορα βρεθήκαμε ντυμένοι με τον ανάλογο χιονοδρομικό εξοπλισμό. Χωριστήκαμε σε πέντε ομάδες και 5 δάσκαλοι χιονοδρομίας προσπάθησαν στον περιορισμένο χρόνο που διέθεταν, να μας μυήσουν στα μυστικά του σκι. Ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία και μας άρεσε. Ήταν διασκεδαστικές και κάποιες τούμπες που φάγαμε. Πάντα όμως ήμασταν κάτω από την επιτήρηση των εκπαιδευτών.

Κάποια παιδιά προτίμησαν τα έλκηθρα. Εκεί τα πράγματα ήσαν κάπως πιο δύσκολα γιατί υπήρχαν και μεγαλύτερα παιδιά του Λυκείου, που ήσαν απρόσεκτα. Σε μια ώρα κουραστήκαμε και παραδώσαμε και τα έλκηθρα.
Πλησίαζε και η ώρα να ανέβουμε στο τελεφερίκ….









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου