Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στη μαγευτική Κέρκυρα!

Στο Αχίλλειο

 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Κατερίνης. Φετινός προορισμός μας η μαγευτική Κέρκυρα!
Περάσαμε δυο υπέροχες βραδιές στην πόλη και την τρίτη ημέρα της επιστροφής επισκεφτήκαμε το γραφικό Μέτσοβο.
Πέρα από τις ενδιαφέρουσες επισκέψεις σε αξιοθέατα του νησιού (Παλαιοκαστρίτσα, κανόνι, παλιά πόλη, παλαιό φρούριο, άγιο-Σπυρίδωνα, πόλη της Κέρκυρας) και τα μουσεία της πόλης, που πραγματικά μας μάγεψαν, είχαμε και μια βραδιά που όλοι οι μαθητές της Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης θα θυμούνται για πολλά χρόνια!!!
Διασκεδάσαμε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα με καλή μουσική και νιώσαμε ότι μας αποχαιρετούσαν οι δάσκαλοι μας από το δημοτικό, αφού του χρόνου θα είμαστε στο γυμνάσιο!
Μας καμάρωναν και χόρευαν μαζί μας αντιμετωπίζοντας μας σαν ώριμους έφηβους! Ο χορός και το τραγούδι δεν έλεγε να σταματήσει! Κυρίως όταν έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν παιδιά από το σχολείο μας! Αφήσαμε πολύ καλές εντυπώσεις! Όμως τους καμαρώσαμε και εμείς όλους και ιδιαιτέρα τον διευθυντή μας με το λεβέντικο ζεϊμπέκικο που χόρεψε!
Τον ευχαριστούμε και τους ευχαριστούμε όλους, δασκάλους και γονείς, για την τέλεια διοργάνωση, την υπομονή τους, την προσοχή και την αγάπη που μας εδωσαν!





Δερβένη Φανή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου