Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών ανάγκης!Το σχολείο μας προσπαθώντας να βοηθήσει και αυτό με τη σειρά του στο πρόβλημα της προσφυγιάς προέβη σε «κάλεσμα αλληλεγγύης» και συγκεντρώνει τρόφιμα και άλλα απαραίτητα είδη για να τα διαθέσει μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Κοινωνικής Κουζίνας Κατερίνης σε αυτούς που έχουν ανάγκη...

Ήδη xθες και σήμερα άρχισαν να συγκεντρώνονται οι πρώτες προμήθειες. Οι γονείς και οι κηδεμόνες του σχολείου μας, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες των καιρών, ανταποκρίθηκαν μεγαλόψυχα και η διαλογή και η συσκευασία άρχισαν! Η κ. Γιάννα και η κ. Ελένη «έπιασαν» δουλειά και μια μικρή παρτίδα για την Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης Κατερίνης αναχώρησε. Όπως πληροφορηθήκαμε ήδη άρχισαν να μαγειρεύονται τα τρόφιμα για να παρασκευαστεί ικανός αριθμός μερίδων φαγητού και να διατεθούν στους έχοντες ανάγκη, πρόσφυγες και μετανάστες….
Η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών ανάγκης στο σχολείο μας θα συνεχιστούν μέχρι την προσεχή Τετάρτη και όσοι δύνανται και επιθυμούν να συνεισφέρουν τους… περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου