Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου
Για δεύτερη φορά σε μια μέρα οι μαθητές/τριες των Ε και ΣΤ τάξεων φρόντισαν να περάσουν το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού και της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Τη δεύτερη φορά Παρασκευή βράδυ προς χάρη των γονέων τους, οι οποίοι εργάζονταν και δεν μπορούσαν να τα καμαρώσουν το πρωί.

Από νωρίς το βράδυ άρχισε η προσέλευση των μαθητών και των γονέων στο σχολείο. Σύντομα η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε ασφυκτικά και την έναρξη έκαμε ο διευθυντής του σχολείου μας ο κ. Φελεκίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους. Στη συνέχεια ο κ. Παπανικολάου ανέπτυξε το νόημα και το περιεχόμενο της τιμώμενη γιορτής με μια όμορφη, πρωτάκουστη και τεκμηριωμένη ομιλία. Η Συνέχεια ανήκε στους μικρούς πρωταγωνιστές. Οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και η καθημερινή προετοιμασία τους, τον τελευταίο καιρό, απέδωσε ζηλευτούς καρπούς. Κάτω στην αίθουσα οι γονείς παρακολουθούσαν με καμάρι, φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν τα θεατρικά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποία δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους (κυρίως ηλικιωμένοι).
Σε γενικές γραμμές μέσα στην ανακαινισμένη σκηνή μας χτύπησε η καρδιά του σχολείου μας δυνατά και πέτυχε για άλλη μια φορά να αποτελέσει πολιτιστικό κύτταρο της γειτονιάς μας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου