Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκέντρωση γνωριμίας….Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας συγκέντρωση γνωριμίας αλλά και ενημερωτική. Ο Σύλλογος Διδασκόντων προσκάλεσε τους γονείς και κηδεμόνες και αυτοί με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν σχεδόν καθολικά!!!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Διευθυντής του σχολείου μας, ο κ. Φελεκίδης, αφού  καλωσόρισε τους γονείς, τους ενημέρωσε λεπτομερώς για τον Κανονισμό Λειτουργίας τον οποίο θα κληθούμε κατά το τρέχον σχολικό έτος να υπηρετήσουμε όλοι. Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικές ειδικότητες των  Αγγλικών και της Φυσικής Αγωγής με τους κ.κ. Γατσιό Γιώργο και Φακαλή Κωνσταντίνο ενημέρωσαν με τη σειρά τους , τους κηδεμόνες σε γενικά ζητήματα της ειδικότητάς τους.

Στο τέλος οι γονείς και οι κηδεμόνες αποχώρησαν από την Αίθουσα Εκδηλώσεων και μετέβησαν στις αίθουσες διδασκαλίας όπου τους περίμεναν οι δάσκαλοι των παιδιών τους για να ενημερωθούν ειδικότερα πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα.

Αυτό που τελικά κρατήσαμε περισσότερο είναι η απρόσμενα μεγάλη προσέλευση των γονέων οι οποίοι φαίνεται ότι και φέτος θα αποτελέσουν ένα σημαντικό πυλώνα της εκπαιδευτικής διαδικασίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου