Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2014-15

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/6) η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2014-15, με εκδηλώσεις τόσο στον αύλειο χώρο όσο και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας...

 Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου, στις 9/6 και μάλιστα με συνδιοργανωτές το 2ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο, όμως τα τερτίπια του καιρού έγιναν η αιτία να μην ολοκληρωθεί η γιορτή! Στη συνέχεια παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Διευθυντής μας για εξεύρεση ανοιχτής ημερομηνίας στο θεατράκι, δεν κατέστη δυνατό να κλειστεί το θέατρο γιατί καθημερινά ακολουθούν εκδηλώσεις σχολείων και συλλόγων! Έτσι αποφασίστηκε τελικά η γιορτή μας να ολοκληρωθεί στους χώρους του Σχολείου, παρουσία πολλών γονέων, που και πάλι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, παρά το ακατάλληλο της ώρας (10:00 π.μ.).  


Η αρχή έγινε λοιπόν στην αυλή του Σχολείου μας, όπου τα παιδιά υπό την καθοδήγηση του κ. Κώστα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, εντυπωσιάζοντας και κερδίζοντας το χειροκρότημα, παρά τη ζέστη που εκείνη την ώρα επικρατούσε και δεν τα επηρέασε ούτε στο ελάχιστο!!!

Στη συνέχεια το σκηνικό μεταφέρθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τη σκυτάλη πήραν η κ. Νάντια και η χορωδία μας, με την κ. Ζωή να παρουσιάζει με την πολύ ιδιαίτερη φωνή της και την πληρότητα των κειμένων της το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που ήταν "η ξενιτιά"...
Μελωδίες και ένα εξαιρετικό μονόπρακτο θεατρικό, μας ταξίδεψαν στο χωροχρόνο και έφεραν στο μυαλό μας τους χιλιάδες Έλληνες μετανάστες που ζουν εκτός Ελλάδας, έχοντας όμως μαζί τους πάντα τη νοσταλγία της πατρίδας... Ακολούθησε η προβολή εικόνων από τις περισσότερες φετινές μας εκδηλώσεις (η αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολλές!), σε ένα Power Point που επιμελήθηκε ο Διευθυντής μας κ. Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου