Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ήταν μια αξέχαστη εκδήλωση!Η υποδοχή των "Ερασμιτών" το απόγευμα της Πέμπτης (21/5) ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση! Μια εκδήλωση που εντυπωσίασε όχι μόνο τους Ευρωπαίους εκπαιδευτικούς οι οποίοι μας επισκέφτηκαν, αλλά και όλους όσους την παρακολούθησαν!
Μια εκδήλωση που προετοιμάστηκε με πάρα πολύ μεράκι (ίσως η λέξη μεράκι είναι φτωχή για να καταδείξει τον κόπο που απαιτήθηκε) από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, το οποίο εκείνες μέρες βρισκόταν σε κατάσταση "συναγερμού"! Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ετοιμαστεί όλο αυτό που απολαύσαμε το απόγευμα της Πέμπτης και ευτυχώς που την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο καιρός συμμάχησε μαζί μας και δεν μας τα χάλασε!

Συνεχής πρόβες απότον υποδιευθυντή κ. Κώστα που ανέλαβε το χορευτικό κομμάτι, από τις δασκάλες της πρώτης τάξης (κ. Σίσσυ και κ. Μελίνα), που μας παρουσίασαν το εντυπωσιακό δρώμενο των 12 Ολύμπιων θεών, αλλά και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς των τμημάτων που βοήθησαν άλλος λίγος άλλος πολύ στην πραγμάτωση της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε και στον παλιό μαθητή μας, Θανάση Κιτσούλη, ο οποίος με το μπουζούκι του έδωσε τον τόνο σε χορευτικό των παιδιών, καθώς και τον Διευθυντή μας κ. Γιώργο και την εκπαιδευτικό των Αγγλικών κ. Μαριάννα που "έτρεξαν" τα περισσότερα θέματα, τα σχετικά με την υποδοχή των "Ερασμιτών"...    
Σημαντικότατη επίσης η συνεισφορά, όλων των εκπαιδευτικών στην προετοιμασία του γεύματος που παρατέθηκε μετά το τέλος της εκδήλωσης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας προς τιμή των ξένων αποστολών, με τους κ.κ.  Αντώνη, Ανέστη και τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Κώστα Χρυσό να αναλαμβάνουν το ψήσιμο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου