Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Εθελοντική ομάδα 12ου !


Συγκεντρώθηκε η «εθελοντική ομάδα δράσης» του 12ου  Δημοτικού σήμερα το απόγευμα στο σχολείο μας και έπιασε δουλειά. Από μέρες είχαν ειδοποιηθεί γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί και κατά τις 4 με 5 εμφανίστηκαν οι πρώτοι εθελοντές. Δουλειά είχε για όλους και μάλιστα επίπονη. Τα κάγκελα της περίφραξης είχαν να βαφούν πολλά έτη και είχαν διαβρωθεί αισθητά… η αποκατάστασή τους ήταν χρονοβόρα και κουραστική. Το πρώτο συνεργείο με σβουράκια, τροχούς και συρματόβουρτσες καθάριζε τις σκουριές και αμέσως μετά ακολουθούσε το δεύτερο με τα πινέλα και τις μπογιές.  Μετά από σκληρή και κοπιαστική εργασία 5 περίπου ωρών τελειώσαμε το πρώτο χέρι! Αγνώριστα έγιναν τα κάγκελά μας.

Για αύριο αναμένεται να ακολουθήσει το δεύτερο χέρι στο βάψιμο της περίφραξης και γι’ αυτό θα χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε στις 9 το πρωί. Όσοι λοιπόν από τους γονείς και κηδεμόνες έχουν το χρόνο και κυρίως τη βούληση αύριο σας περιμένουμε.

Η εργασία μπορεί να ήταν κοπιαστική, η γειτόνισσα η κ. Μαρία, φρόντισε να μας γλυκάνει με πορτοκαλάκι γλυκό, ενώ λίγο αργότερα μας πρόσφερε και λαχταριστή μπομπότα. Για το λόγο αυτό την ευχαριστούμε θερμά!!

Ο κ. Αντώνης σε δράση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου