Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη στο "Παλατάκι" και στο "Βέλος" ...



Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, περιελάμβανε η σημερινή (31/10) ημέρα για τα παιδιά της Ε' και Στ' τάξης, τα οποία συνοδευόταν από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους...
Ξεκινήσαμε με ψιλόβροχο τη σημερινή μας διαδρομή και λίγο πριν της 10:00, βρεθήκαμε στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο που υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα και χρησιμοποιείται κυρίως για αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και για άλλες δραστηριότητες (μέχρι και για συναυλίες). 
Εκεί μας υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι και ανέλαβαν να μας ξεναγήσουν στις ομολογουμένως εξαιρετικές εγκαταστάσεις, αρχίζοντας από το Μουσείο που υπάρχει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μας αυτής συναντήσαμε και δύο αθλητές της ομάδας μπάσκετ, τον Ζήση Σαρικόπουλο και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, οι οποίοι με χαρά απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Ακολούθησε η μετάβασή μας στις κερκίδες της κεντρικής σάλας του γηπέδου και ένα σύντομο πέρασμα από το κυλικείο και την μπουτίκ, που λειτούργησαν σήμερα αποκλειστικά για εμάς!
Για περισσότερες φωτογραφίες, κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου