Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ένας αεροπόρος στο σχολείο μας!


Με αφορμή τη μεγάλη χθεσινή γιορτή της χριστιανοσύνης, των αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της πολεμικής μας αεροπορίας, στο σχολείο μας φιλοξενήσαμε τον αντισμήναρχο κ. Νικολαΐδη Δημήτριο. Μετά τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διατυπώσεις πήρε άδεια από την υπηρεσία του και γεμάτος όρεξη, μεράκι και ενθουσιασμό, διεύρυνε τους ορίζοντές μας σχετικά με την αεροπορία, την εξέλιξή της και το έργο της. Με την άρτια παρουσία του και τα προσεκτικά επιλεγμένα βιντεάκια του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των  παιδιών.

Η αφιέρωση του κ. αντισμήναρχου στο σχολείο μας
Ο κ. Αντισμήναρχος υπήρξε μαθητής του σχολείου μας και μας εξομολογήθηκε το εξής καταπληκτικό συμβάν. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο σχολείο μας και έχοντας μεγάλη αγάπη στα αεροπλάνα, οικειοποιήθηκε από μια εγκυκλοπαίδεια τις έγχρωμες φωτογραφίες των αεροπλάνων και έφτιαξε ένα λεύκωμα για να συντροφεύει τα όνειρά του. Επειδή όμως γνώριζε ότι αυτό δεν ήταν σωστό υποσχέθηκε ταυτόχρονα στον εαυτό του να αποκαταστήσει την «αταξία¨ του αυτή. Μετά από 24 χρόνια επέστρεψε στο σχολείο που φοίτησε μια ολοκαίνουργια εγκυκλοπαίδεια!

Με το τέλος της παρουσίασης ο κ. Αντισμήναρχος χάρισε στο σχολείο μας ένα υπέροχο κάδρο με φωτογραφίες των αεροπλάνων που «πετάει» με μια αφιέρωση προσωπική.

Για την όλη του παρουσία και ενημέρωση το σχολείο μας τον συγχαίρει και τον ευχαριστεί θερμά!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου