Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες


 
 Για τρίτη συνεχόμενη βραδιά το σχολείο μας αποτέλεσε το κέντρο της συνοικίας μας. “Δράστες” αυτή τη φορά ήταν οι μαθητές της Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξης. Υπό την καθοδήγηση των καθηγητών της αγγλικής γλώσσας ( κ. Μαριάνα & κ. Γιώργος) και της καθηγήτριας μουσικής (κ. Νάντια) του σχολείου μας, μας ταξίδεψαν έξω από τα όρια της πατρίδας μας. Το όχημα ήταν τα γνωστά αγγλικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Οι γονείς και κηδεμόνες πιστοί στο ραντεβού μας, μας τίμησαν πάλι με την παρουσία τους για σύντομα η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και πολλοί εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Μεταξύ αυτών εθεάθησαν η κ. Σίση, η κ. Γιάννα, η κ. Μαρία, η κ. Μελίνα, η κ. Δέσποινα, ο κ. Νίκος κ.ά.

Η γιορτή μας άρχισε με το μικρό θεατρικό “HOW BIG” από τα παιδιά της Ε΄ τάξης και ολοκληρώθηκε με 10 όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

1.      WHITE CHRISTMAS

2.      WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS

3.      O CHRISTMAS TREE

4.      JOY TO THE WORLD

5.      SILENT NIGHT

6.      DECK THE HALLS

7.      O COME ALL YE FAITHFUL

8.      JINGLE BELLS

9.      LITTLE DRUMMER BOY

10. SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN

Με το τέλος της εκδήλωσης οι μαθητές/τριες κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Στη συνέχεια μαθητές προσέφεραν νηστίσιμα κεράσματα στους γονείς τους για να τους γλυκάνουν.

Για μια ακόμα φορά το σχολείο μας γέμισε χαρούμενες φωνές


 

1 σχόλιο:

  1. Εκπληκτική η χθεσινή βραδιά! Μπράβο στα παιδιά της Ε΄και της Στ΄τάξης. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς για την τόσο ευχάριστη και βιωματική προσέγγιση της αγγλικής γλώσσας! Λυπήθηκα πολύ που ήμουν άρρωστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή