Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ….


 
 

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από γονείς, παιδιά και δασκάλους να δουλεύουν όλοι μαζί, για ένα κοινό σκοπό. Αυτές τις όμορφες στιγμές ζήσαμε στο σχολείο μας, το απόγευμα της βροχερής Τρίτης 2-12-2014, όπου συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός από παιδιά, γονείς και παππούδες ύστερα από πρόσκληση των εκπαιδευτικών: Δασκαλάκη Θεοδοσίας, Τοπαλίδου Μελίνας, Τσιούτσιου Μαριάνας και Τσιρίκα Κωνσταντίνου στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της Α’ τάξης με τίτλο : «Εγώ και η οικογένεια μου στο διάβα του χρόνου» .

Χωριστήκαμε σε ομάδες εργασίας και η κάθε ομάδα ανέλαβε την κατασκευή διάφορων στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου ή την παρασκευή των παραδοσιακών μελομακάρονων.

Το σχολείο γέμισε με χριστουγεννιάτικη μουσική, μυρωδιές από κανέλα και γαρύφαλλο, πρόθυμους και γελαστούς γονείς και χαρούμενα παιδιά.. Η εμπειρία που ζήσαμε όλοι ήταν μοναδική. Αισθήματα ικανοποίησης και χαράς ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων, τόσο των παιδιών, των γονέων όσο και των δασκάλων οι οποίοι καμάρωναν το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς. Δόθηκε επίσης το μήνυμα στα παιδιά ότι σχολείο και οικογένεια μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά με άριστο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου