Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Γέμισε τις μπαταρίες σου

Ένα όμορφο τοπίο μέσα στη φύση, ένα καλό βιβλίο και ο ήχος του αέρα και των τζιτζικιών να ακούγονται μόνο (ή και της θάλασσας), μπορεί να είναι αρκετά κάποιες φορές για να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Όσοι ζούνε στην πόλη σίγουρα έχουν νιώσει την ανάγκη κάποιες φορές να φύγουν για λίγο (ή και πολύ) μακριά της! Κάπου χωρίς τσιμέντο παντού γύρω, χωρίς κόρνες, χωρίς φασαρία, χωρίς πολύ κόσμο, χωρίς κίνηση και αυτοκίνητα, χωρίς υπολογιστές και κινητά! Όταν απομακρυνθείς για λίγο από όλα τα προηγούμενα είναι που συνειδητοποιείς ακόμα περισσότερο πόσο σε φορτίζουν καθημερινά. 
Και ξαφνικά νιώθεις τόσο αγχωμένος, κουρασμένος, ζαλισμένος και ο οργανισμός έχει ανάγκη για λίγο απλά να αποστασιοποιηθεί από όλους και όλα και να ηρεμήσει, να γεμίσει τις μπαταρίες του.
Δεν είναι απαραίτητο να πάει κανείς μακριά για να βρει λίγη ηρεμία.. μπορεί να είναι λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του ή και στην άλλη άκρη του κόσμου! Σίγουρα και στα δύο μπορεί να βρει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Μην σκέφτεσαι σύνθετα πράγματα, πολυτελείς προορισμούς και ανέσεις, τα συστατικά είναι πολύ απλά. Το κακό είναι ότι πολλές φορές το απλό, είναι το αυτονόητο. Και το αυτονόητο δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να το εκτιμάμε!


Πηγή: http://posiliving.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου