Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας


Φέτος τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας την παρακολούθησε μεγάλος αριθμός γονέων και κηδεμόνων. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αποδείχτηκε πολύ μικρή για να μας χορέσει όλους. Πολλοί γονείς παρακολούθησαν όρθιοι τη γιορτή ή βρέθηκαν ακόμη και έξω από την αίθουσα. Όπως και να έχει όμως όλοι χάρηκαν του μικρούς μαθητές/τριες και απόλαυσαν την καταπληκτική χορωδία μας.

Στο τέλος της γιορτής παρουσιάστηκε ο άη Βασίλης ο οποίος πρόσφερε σε όλα τα παιδιά και από ένα μικρό δωράκι. Δεν παρέλειψε να μεταφέρει και προς τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής τον κ. Καρατζόγλου αιτήματα του Διευθυντή του σχολείου τα οποία αφορούν κάλυψη ποιοτικών αναγκών του σχολείου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, την τιμητική του είχε το εξαιρετικό μπουφέ που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γεύσεις που έφτιαξαν οι μαθητές/τριες για τους γονείς τους.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Π.Ε.Ν. Πιερίας κ. Κρίτογλου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Καρατζόγλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου