Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Αποχαιρετιστήρια γιορτή λήξης σχολικού έτους 2023-2024

 


Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 η αυλή του σχολείου μας γέμισε με μουσικές, τραγούδια, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, θεατρικά δρώμενα , παραδοσιακά παιχνίδια. Οι μαθητές του σχολείου μας, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, μας ταξίδεψαν σ' ένα μαγικό πολύχρωμο ταξίδι γεμάτο  συναισθήματα, συγκίνηση, περηφάνεια.


Όμορφες στιγμές για μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, μα συνάμα και πολύ συγκινητικές, διότι αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Έκτης τάξης που μετά από 6 δημιουργικά χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο, φεύγουν γεμάτοι με εφόδια και  είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη φοίτηση τους στο Γυμνάσιο.


Η μέρα ήταν ξεχωριστή λόγω του ότι αποχαιρετήσαμε και τον κ. Φακαλή Κωνσταντίνο, λόγω συνταξιοδότησης του, μετά από τουλάχιστον 20 χρόνια παρουσίας του στο σχολείο μας, ως εκπαιδευτικός, υποδιευθυντής και διευθυντής. Ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν για όλους και για όλα. ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Του ευχόμαστε καλή συνταξιοδότηση και να πραγματοποιήσει όσα ονειρεύεται…    

Τέλος, ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων πρόσφερε στους μαθητές της Έκτης Τάξης αναμνηστικά δώρα και δρόσισε ευχάριστα με παγωτό όλους τους μαθητές του σχολείου.
Ευχόμαστε καλή πρόοδο με υγεία δημιουργικότητα και επιτυχίες στο Γυμνάσιο. 

Για περισσότερες φωτογραφίες, κάντε κλικ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου