Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Πραγματοποίηση self test την Κυριακή 27/3/2022

                                 


Μαθητές και εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν self test σήμερα Κυριακή, την Δευτέρα και την Πέμπτη και να το δηλώσουν πριν τον ερχομό τους στο σχολείο

Οι μαθητές θα έπρεπε κανονικά την Πέμπτη το απόγευμα/βράδυ 24 Μαρτίου να κάνουν το self test και να το δηλώσουν στην πλατφόρμα edupass ωστόσο, επειδή  τα σχολεία την Παρασκευή ήταν κλειστά λόγω της Εθνικής Αργίας της 25ης Μαρτίου το τεστ θα πρέπει να το κάνουν σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου για να προσέλθουν κανονικά στις τάξεις τους τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα και αναλυτικά:

1. Καθώς οι μαθητές λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου δεν χρειάστηκε να κάνουν το self test την Πέμπτη που μας πέρασε πρέπει να το κάνουν σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 προκειμένου να εισέλθουν αύριο Δευτέρα στο σχολείο τους.

Πρόκειται για εφαρμογή παλαιότερης εγκυκλίου η οποία προβλέπει ότι όταν δεν γίνεται Self test επειδή τα σχολεία είναι κλειστά (αργίες κλπ) οι μαθητές επανέρχονται στο σχολείο την πρώτη ημέρα με self  test.

2. Παράλληλα self test (δεύτερο) πρέπει να κάνουν οι μαθητές (και οι εκπαιδευτικοί) και αύριο Δευτέρα, καθώς και την Πέμπτη (τρίτο).

3. Η μείωση από δύο σε ένα self test θα ισχύει από την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου