Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Γιορτή λήξης σχολικού έτους (pics - vds)


Το απόγευμα της Τετάρτης (12/6), πραγματοποιήθηκε στη αυλή του σχολείου μας, η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2018-2019...
Σε αυτήν συμμετείχαν τα παιδιά όλων των τμημάτων, τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, με την επιμέλεια των δύο γυμναστών του σχολείου μας, του κΚώστα και του κ.Αντώνη!
Εξαιρετική η χορωδία μας, την οποία οργάνωσε για μια ακόμη φορά φέτος η κ. Αναστασία και με τις μελωδίες της μας ταξίδεψε σε νοσταλγικές εποχές, μελωδίες που πλαισιώθηκαν από αναπαράσταση θαλασσινού τοπίου την οποία επιμελήθηκε η κ. Ζωή (όπως και όλα τα κείμενα της γιορτής), με τα παιδιά του Δ1.  

Έχοντας αυτή τη φορά σύμμαχό μας τον καιρό, παρακολουθήσαμε μια πραγματικά εξαιρετική γιορτή, με τα παιδιά να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα από τους πολλούς γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωσή μας! 
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, ήταν η στιγμή του αποχωρισμού με τα παιδιά των δύο τμημάτων της Στ' τάξης, μετά από εξαετή παραμονή στο 12ο Δημοτικό Σχολείο.  Ευχόμαστε, στα χρόνια που θα ακολουθήσουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό το δημιουργικό τους ταξίδι στα μονοπάτια της γνώσης!
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βράβευσε τους μαθητές που αρίστευσαν την περυσινή σχολική χρονιά (2017-2018) και φέτος φοίτησαν στην Α' Γυμνασίου, ενώ δεν έλειψε και το παραδοσιακό κέρασμα στους παρευρισκόμενους.
Δείτε photos και videos από τη γιορτή κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου