Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

«Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»


Το πιο συναρπαστικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, οι "Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά", είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Τρίτη 28/2 επτά τμήματα του Σχολείου μας!
Ο Πίκος Απίκος, η Πουπού η Αλεπού, οι υπέροχοι Ζαχαρίας και Γλυκερία, η Μάγισα Φρικαντέλα και το κάστρο της σε ένα μοναδικό escape room, ο Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι και τα 3 λυκάκια, τα 33 ροζ ρουμπίνια, το Τσίρκο του Μανόλη, το Νησί των Πυροτεχνημάτων και τόσα άλλα, εντυπωσίασαν τα παιδιά, που παρακολούθησαν τα πάντα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο Σταθμάρχης μάς έδωσε τα διαβατήριά μας, οι Εξερευνητές μάς περίμεναν, "ανεβήκαμε" στο "Τρένο που πάει παντού" και το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός περίπτερου της ΔΕΘ, πραγματοποιήθηκε  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

Μετά το τέλος του της επίσκεψής μας στο θεματικό πάρκο, επισκεφτήκαμε δύο σύμβολα της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο και το μεγαλόπρεπο  άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία. Γεμάτοι εικόνες και παραστάσεις, οι μικροί μαθητές επέστρεψαν στο Σχολείο...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου