Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βραδάκι η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Την επιμελήθηκαν με επιτυχία τα τμήματα των Α΄ και Β΄ τάξεων με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους της κ. Θεοδοσίας, της κ. Άννας, της κ. Γιάννας και της κ. Ελευθερίας. Η Α΄ τάξη ανέλαβε χρέη χορωδίας ενώ η Β΄ τάξη παρουσίασε δύο χριστουγεννιάτικα σκετσάκια. Την αναπαράσταση της Γέννησης και ένα σύγχρονο την κ. Κρίση….

          Από νωρίς το βραδάκι λοιπόν, το ισόγειο του σχολείου μας γέμισε από ανυπόμονες, χαρούμενες φωνές που περίμεναν να αρχίσει η γιορτή. Οι γονείς και κηδεμόνες για άλλη μια φορά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και ενίσχυσαν με την παρουσία τους τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Τη γιορτή άνοιξε με ένα καλωσόρισμα και χαιρετισμό ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Φελεκίδης και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά της χορωδίας με την καθοδήγηση της κ. Σοφίας (νηπιαγωγός του 12ου Νηπιαγωγείου). Η κ. Σοφία έχοντας γνώσεις μουσικής συνόδεψε τα παιδιά μας με τους ήχους του πιάνου και επένδυσε μουσικά τα τραγουδάκια μας.

Τη γιορτούλα μας έκλεισαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης με τα θεατρικά τους δρώμενα. Από την αίθουσα οι γονείς τους δε χόρταιναν να τα καμαρώνουν και να τα αποθανατίζουν με φωτογραφίες και βιντεάκια!

Μετά το πέρας της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας ακολούθησε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ το οποίο ήταν προσφορά των ίδιων των γονέων του σχολείου μας. Το επιμελήθηκαν εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και κυρίες του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων.

Όλα κύλισαν ομαλά και σε λίγη ώρα η γνώριμη νυχτερινή σιωπή τύλιξε τα πάντα…













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου