Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις


Μετά την πληθώρα των παρεμβάσεων στις υποδομές του σχολείου μας, σειρά είχαν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Από καιρό είχε επικοινωνήσει το σχολείο μας με την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του δήμου μας ώστε να αποκατασταθεί ο εσωτερικός φωτισμός. Με τη διάρκεια του χρόνου αρκετά ηλεκτρονικά μπάλαστ και πολλοί λαμπτήρες είχαν καταστραφεί. Η αντικατάστασή τους ήταν επιτακτική. Το τάιμινγκ όμως δε μας βοηθούσε καθώς το συνεργείο του δήμου μας είναι απασχολημένο εδώ και καιρό με παρεμβάσεις στο Πάρκο των Χρωμάτων. Η χθεσινή όμως κακοκαιρία δεν ευνοούσε εξωτερικές εργασίες και μετά από παρέμβασή μας το συνεργείο ήρθε στο σχολείο μας και άμεσα άρχισε τις εργασίες.

Μέσα σε ένα δίωρο περίπου είδαμε «το φως το αληθινό» και η λειτουργία μας έγινε πιο αποδοτική. Απομένουν τώρα οι παρεμβάσεις στον περιμετρικό φωτισμό ασφαλείας του διδακτηρίου και σε ότι αφορά ζητήματα φωτισμού θα είμαστε επαρκείς….

Θεωρούμε απαραίτητο να ευχαριστήσουμε και τον επικεφαλής «δημοτικό άρχοντα» τον κ. Τσουκάνη Κώστα, ο οποίος όποτε του ζητήθηκε κάτι από το σχολείο μας ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου