Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 μέχρι σήμερα, οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια, διοργάνωσαν κεντρική εκδήλωση εκθεσιακού χαρακτήρα στο Πάρκο Κατερίνης. Η εκδήλωση-έκθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και συμμετείχαν πολλά Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια.

Το σχολείο μας συμμετείχε σε αυτή την έκθεση με πολλά εκθέματα που πραγματοποίησαν οι μαθητές του με την καθοδήγηση της δασκάλας Εικαστικών κ. Μαρίας. Τρία τμήματά του μάλιστα το Β2, το Δ2 και το Ε2, παρακολούθησαν όλη την εκδήλωση στο Δημοτικό Πάρκο και επιμελήθηκαν τον εκθεσιακό χώρο του σχολείου μας. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών μας κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν. Απέσπασαν το 2ο βραβείο της εκδήλωσης και φυσικά και τον καθιερωμένο αναμνηστικό έπαινο!
Σε γενικές γραμμές ήταν μια εκδήλωση χαρούμενη που σκόρπισε περιβαλλοντικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις!

Την εκδήλωση επισκέφτηκαν και πολλοί επίσημοι από το χώρο της Δημοτικής αρχής και τον εκπαιδευτικό χώρο. Μεταξύ αυτών και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση κ. Συριανίδης Δημήτριος, ο οποίος βγήκε και πολλές φωτογραφίες με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου