Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

GLOSSOMOBIL

Έξω από το σχολείο μας, και μετά από πρόσκληση των καθηγητών της γερμανικής γλώσσας, την Τετάρτη 13 Μαΐου, σταμάτησε ένα πολύχρωμο φορτηγάκι του Ινστιτούτου Γκαίτε . Μία ομάδα από τρεις κοπέλες φορτώσανε πολύχρωμα αντικείμενα, παιχνίδια, δώρα και υλικό διδασκαλίας.
     


Πρώτος προορισμός η Πέμπτη τάξη, η οποία έκπληκτη δεν ξέρει τι να περιμένει από τα άγνωστα πρόσωπα που εισέβαλαν στον Χώρο τους ! 
Δεν αργούν όμως να καταλάβουν ότι η μόνη εισβολή είναι ο ΧΟΡΟΣ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ στην διδασκαλία των Γερμανικών στο σχολείο μας !
     Πολύχρωμες ταινίες, μπαλόνια, τραγούδια, χορός αλλά και δώρα γέμισαν τις δύο ώρες που διήρκεσε η παρουσίαση με την απόλυτη και ενθουσιώδη συμμετοχή των μαθητών μας!
     Ένα ανάλογο πρόγραμμα  περίμενε και τους μαθητές της Έκτης τάξης, η οποία όμως ήταν πιο προετοιμασμένη, μια και τα ευχάριστα νέα είχαν γρήγορα διαδοθεί !

     Η όλη εκδήλωση έκλεισε με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στα Γερμανικά έξω στο προαύλιο, το οποίο παρακολούθησαν ευχάριστα όχι μόνο οι υπόλοιποι μαθητές, αλλά και οι γονείς που παρελάμβαναν τα παιδιά τους στο σχόλασμα!

     Εμείς να ευχαριστήσουμε το Ινστιτούτο Γκαίτε για την προσφορά του προγράμματος  (GLOSSOMOBIL) και κυρίως την Διεύθυνση και τους Συναδέλφους για την ανοχή τους στην ΄΄ Αναστάτωση ΄΄ !










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου