Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ενημέρωση για την εκδρομή....


          Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με το σχολείο μας προτίθεται να πραγματοποιήσει τριήμερη εκδρομή στις 5, 6 και 7 Ιουνίου 2015. Σε συνέχεια της διαδικασίας σας ενημερώνουμε ό,τι:
  1.  Μετά το ενημερωτικό σημείωμα που σας στείλαμε, 61 άτομα δηλώσανε συμμετοχή για την τριήμερη εκδρομή σε Δελφούς – Γαλαξίδι – Ναύπακτο – Μεσολόγγι – Πρέβεζα – Γιάννινα – Μέτσοβο. Το λεωφορείο είναι 58 θέσεων και οι κρατήσεις θα πραγματοποιηθούν με τη σειρά πληρωμής της προκαταβολής. Μετά τη συμπλήρωση του λεωφορείου (58άρι) όσοι ενδιαφερόμενοι προκύψουν θα εγγράφονται σε λίστα προτεραιότητας….
  2. Πραγματοποιήθηκε μειοδοτικός διαγωνισμός μεταξύ τουριστικών πρακτορείων της πόλης μας και μειοψήφησε η προσφορά του VELONIS TRAVEL με τιμή 85€. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται ξεναγοί, εισιτήρια μουσείων κ.τ.λ.π.. Την προσφορά μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω.
  3. Για να “κλειδώσουμε” την εκδρομή, (ξενοδοχεία και λεωφορείο) θα πρέπει να καταθέσουμε μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου ένα ποσό σαν προκαταβολή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν το ποσό των 25€ ανά συμμετοχή
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Διευθυντή του Σχολείου στο τηλέφωνο 24683 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου