Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων



Είναι γνωστή σε όλους μας πλέον η οικονομική δυσπραγία που μαστίζει τη χώρα μας με ανυπολόγιστες συνέπειες στις ζωές μας. Υπάρχουν πράγματα όμως που όλες τις εποχές διαχρονικά δε μας αφήνουν ασυγκίνητους και αδρανείς. Αναφερόμαστε στα παιδιά μας, στο μέλλον του τόπου μας.

Η “δωρεάν” φοίτηση των παιδιών μας, όπως είναι γνωστό, είναι ευθύνη της πολιτείας και του Υπουργείου Παιδείας με τους εκπαιδευτικούς που το υπηρετούν. Εξίσου σημαντική όμως ήτανε και παραμένει στις μέρες μας η συμβολή των γονέων, κυρίως δια μέσου του συλλογικού τους οργάνου, του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων αποτελούν σημαντικότατο θεσμό και πυλώνα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η συμμετοχή όλων μας αναβαθμίζει τη λειτουργία τους και την προσφορά τους.

Το σχολείο μας έχει την καλή τύχη να στηρίζεται τα τελευταία χρόνια σε ιδιαίτερα δραστήρια και αποτελεσματικά διοικητικά συμβούλια που μαζί με το Σύλλογο Διδασκόντων έδωσαν αξιοσημείωτη ώθηση στη λειτουργία του 12ου Δ. Σ.

Τον προηγούμενο μήνα μέσα από αρχαιρεσίες προέκυψε και το νέο Δ. Σ. του συλλόγου μας, το οποίο ουσιαστικά συνεχίζει το έργο του. “Στρώθηκε” ήδη στη δουλειά για να προλάβει να προσφέρει έργο και υπηρεσίες στο σχολείο, στους μαθητές, αλλά και στη γειτονιά μας. Σε αυτό το δύσκολο έργο χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας…

Για ενημέρωση όλων παραθέτουμε τα τηλέφωνα των εκλεγμένων μελών του Δ. Σ. έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του να διευκολυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου