Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Γιορτή λήξης 2013


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας και ολοκληρώθηκε, μετά από πολλές περιπέτειες η γιορτή για τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2012 – 2013. Οι εκδηλώσεις αυτές αρχικά είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την Τετάρτη το βράδυ, για να μπορέσουν και οι εργαζόμενοι γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Ο καιρός όμως είχε διαφορετική άποψη! Χθες το απόγευμα έβρεχε σχεδόν συνέχεια με αποτέλεσμα να αναβληθεί για σήμερα..

Σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε περίπου στις 08.30 αλλά μεσούσης της εκδήλωσης κάηκαν οι κόρνες της μεγαφωνικής εγκατάστασης. Προσωρινή λύση μας έδωσε ο κ. Κουλιέρης ο οποίος μας έφερε μια δική του από το σπίτι του και για το λόγο αυτό τον ευχαριστούμε πολύ. Μετά το τέλος των αθλοπαιδιών, όπου οι μαθητές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, ακολούθησε κέρασμα με εδέσματα από το καταπληκτικό μπουφέ που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη συνέχεια οι σημερινές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με ένα όμορφο θεατρικό που μας παρουσίασαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης, και με δροσερά, καλοκαιρινά τραγουδάκια από τη χορωδία του σχολείου μας.. 

Θεατρικό της Ε΄ τάξης "Η κατσαρίδα"

 
Ο "μπουφές"  προετοιμάζεται...


Αθλοπαιδιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου