Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού !

 



Σήμερα, Παρασκευή 30/9  στα σχολεία όλης της χώρας, αθλητικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου», όλα τα τμήματα του σχολείου μας, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς, βρέθηκαν στο γήπεδο του Ατρόμητου.

Τις αθλητικές δραστηριότητες επιμελήθηκαν άρτια οι γυμναστές μας, ο κύριος Θανάσης και η κύρια Κατερίνα και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό με την ενεργή συμμετοχή ΟΛΩΝ των μαθητών/τριών του σχολείου μας!

Κεντρικός σκοπός ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών και η συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις, με απώτερο στόχο την ενημέρωση της ευρύτερης μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή για την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Με τον υπεύθυνο του τμήματος Ένταξης κ. Κώστα Τσιρίκα να δίνει τον παλμό και τη ζωντάνια, ξεσηκώνοντας τα παιδιά, αυτά είχαν την ευκαιρία να αθληθούν μέσα από επιλεγμένες δραστηριότητες, οι οποίες ήταν προσαρμοσμένες κατάλληλα στην ηλικία τους!

Το γήπεδο μετατράπηκε σε μια πολύβουη κυψέλη και τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους...



Α1 και Α2

Β1


Β2



Γ1 και Γ2




Δ1 και Δ2


Ε1 και Ε2



ΣΤ'1 και ΣΤ'2




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου