Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Τελετή Λήξης Σχολικού Έτους...

 

                               

Τα 2 τελευταία σχολικά έτη , η σχολική κοινότητα καλούνταν κάθε φορά να προσαρμοστεί άμεσα, ταχύτατα, παίρνοντας αποφάσεις, οργανώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ασφάλεια και την υγεία των μελών της και ταυτόχρονα πραγματώνοντας τους στόχους διδακτικούς, παιδαγωγικούς, εκπαιδευτικούς.





Σε όλο αυτό τον κυκεώνα των εξελίξεων το 12ο Δημ. Σχ. κατόρθωσε με την καλή συνεργασία όλων των ανθρώπων της (μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών, της  Διεύθυνσης του σχολείου )να δώσει ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα και στην διδασκαλία των μαθημάτων σε ό, τι αφορά την οργάνωση από κάθε εκπαιδευτικό αλλά στην οργάνωση και προγραμματισμό όλων των δράσεων που προκύπτει και από την πολυσχιδή χαρακτήρα του σχολείου από την Διεύθυνση του σχολείου.

Σήμερα 14 Ιουνίου 2022 το σχολείο μας αποχαιρετάει τα τμήματα της έκτης τάξης με μια γιορτή αφιερωμένη στην θλιβερή επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής για τα 100 χρόνια μνήμης ένα έντονα συγκινησιακό περιβάλλον μέσα από αποχαιρετιστήριους λόγους εκπαιδευτικών και μαθητών με την συνοδεία της ορχήστρας του σχολείου ,τα αναμνηστικά από τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, την ενεργή συμμετοχή των μαθητών του σχολείου δημιουργήθηκε η κατάλληλη ατμόσφαιρα για τον αποχαιρετισμό των αποφοίτων μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι ευτυχισμένοι και να βαδίζουν στο δρόμο της γνώσης και της αρετής, να κρατούν υψηλά τις αξίες και τα ιδανικά  όπως η υπευθυνότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη το δημοκρατικό ήθος και ο σεβασμός προς τους άλλους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δ/ντη του σχολείου κ. Φακαλή Κων/νο και τους εκπαιδευτικούς Κωτίδη Νικόλαο, Αθανάσιο Θεοδωρή και Μανώλη Αξιωτίδη που μας συντρόφευσαν με το ταλέντο τους στα μικρασιάτικα μονοπάτια των τραγουδιών που επέλεξαν και τραγούδησαν, καθώς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που συμπαραστέκεται σε κάθε εκδήλωση του σχολείου .

 

 

Καλό καλοκαίρι.......



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου