Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟ E-CLASS


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΣας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (www.sch.gr).

Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει από τους κηδεμόνες τόσο των μαθητών της Α΄ Τάξης, αλλά και των μαθητών των άλλων τάξεων που δεν πραγματοποίησαν εγγραφή την περασμένη σχολική χρονιά.

Για την εγγραφή, θα χρειαστείτε τον Αριθμό Μητρώου του μαθητή, ο οποίος βρίσκεται σε κάποιον από τους ελέγχους προόδου-βαθμολογία που διαθέτετε.

Για τους μαθητές της Α' Τάξης, οι κηδεμόνες ενημερώθηκαν με σημείωμα, για τον αριθμό μητρώου των μαθητών, από τους δασκάλους των τμημάτων.  

Για να κάνετε την εγγραφή σας, κάντε κλικ εδώ

Για οδηγίες αναφορικά με τη διαδικασία εγγραφής σας, κάντε κλικ εδώ


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ E-CLASS (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ)


 
Μετά την εγγραφή τους στο Π.Σ.Δ. τα παιδιά θα αποκτήσουν λογαριασμό (Όνομα Χρήστη και Κωδικό), με τον οποίο θα μπορούν να κάνουν εγγραφή στην e-class.  

Για το λόγο αυτό, παρακάτω παραθέτουμε στη συνέχεια ένα σύντομο οδηγό εισόδου στις ηλεκτρονικές τάξεις του σχολείου μας και εγγραφής στις τάξεις και τα μαθήματα της επιλογής σας.

1. Ανοίγουμε ένα φυλλομετρητή της επιλογής μας και πληκτρολογούμε τη διεύθυνση:
https://eclass.sch.gr 

2. Στη σελίδα που οδηγούμαστε, πατάμε το ακόλουθο κουμπί:


3. Στη συνέχεια εμφανίζεται η ακόλουθη σελίδα, στην οποία θα εισάγετε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό 

4. Μετά τη σύνδεσή σας, εμφανίζεται η σελίδα του χαρτοφυλακίου σας. 
    Στη σελίδα αυτή κάνετε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή σε μάθημα"για να εγγραφείτε στα διαθέσιμα  μαθήματα της επιλογής σας:5. Ακολούθως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε (κλικ) τα μαθήματα που σας αφορούν από τη στήλη "Εγγραφή"

6. Αφού επιλέξετε τα μαθήματα που σας αφορούν κάντε κλικ στο κουμπί 
" Επιστροφή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου