Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της πόλης μας...Σήμερα Παρασκευή 1-2-2019, τα τμήματα Ε1 και ΣΤ2 επισκεφθήκαμε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητροπόλεώς μας.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης (Project) που εκπονούν οι δύο τάξεις, με τίτλο «Σεβασμός στην Τρίτη ηλικία- Κατανοώντας και φροντίζοντας τον παππού και τη γιαγιά».
Μας υποδέχθηκαν πολύ ευγενικά και μας ξενάγησαν, η προϊσταμένη κ. Ηλιάνα και οι κυρίες Αντωνία και Τζένη, οι οποίες έκαναν τη βάρδια τους.
Ο χώρος είναι πολύ περιποιημένος και καθαρός και το περιβάλλον του γηροκομείου ζεστό και ανθρώπινο. Οι σεβάσμιες γριούλες, μας υποδέχθηκαν με χαρά.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν, τραγούδησαν και μίλησαν μαζί τους. Περάσαμε πολύ όμορφα και είδαμε και μια άλλη πλευρά της ανθρώπινης ζωής. Οι μαθητές αντιλήφθηκαν τη μεγάλη αξία της ανθρώπινης ζωής σε κάθε ηλικία.
Φύγαμε ευχαριστημένοι και γεμάτοι πνευματικά. Είδαμε και το χώρο όπου γίνονται τα 500 γεύματα ημερησίως από εθελόντριες. Αντιληφθήκαμε το σπουδαίο έργο της εκκλησίας, αφανές και μεγάλο… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου