Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Στο Πάρκο των Χρωμάτων



Επισκεφτήκαμε σήμερα τα τμήματα του Γ1, Δ1 και Δ2 το Πάρκο των Χρωμάτων. Τα τμήματα συνόδεψαν οι κ.κ. Γιώργος, Κώστα και Ζωή. Στην Είσοδο του Πάρκου μας υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα επισκέψεων των σχολείων της περιοχής μας. Μας οδήγησαν και μας ξενάγησαν στο Ζαχαρόσπιτο, στο Καραμελόσπιτο και στο σπίτι του Άη Βασίλη. Σε όλα τα σπιτάκια η φιλοξενία και η ξενάγηση υπήρξε υποδειγματική. Ακολούθησε η επίσκεψη στη χώρα της Χρωματιστής Περιπέτειας όπου τα μικρά παιδιά ενθουσιάστηκαν. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο ανοιχτό θεατράκι όπου ο αθλητικός σύλλογος τοξοβολίας του Αρχελάου μας έφερε σε επαφή και γνωριμία με το άθλημα της τοξοβολίας. Είναι ένα απαιτητικό άθλημα που απαιτεί δεξιότητα και αυτοσυγκέντρωση… Οι μικροί μαθητές μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς επέτυχαν εξαιρετικές βολές!

Το πρόγραμμά μας έκλεισε με την παρακολούθηση παράστασης κουκλοθέατρου σε υπαίθριο χώρο ειδικά διαμορφωμένο γι αυτό το σκοπό. Τέλος αφού είχαμε ένα ελεύθερο εικοσάλεπτο για ξεκούραση και ψώνια στα μικρά μαγαζάκια πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
Θεωρούμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί αφού ο τόπος μας φιλοξενεί δύο καταπληκτικούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Το Πάρκο των Χρωμάτων και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου