Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Επιλογή σημαιοφόρων για το 2016-2017


 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πρώτο διάλειμμα η κλήρωση για την ανάδειξη σημαιοφόρων και παραστατών στο σχολείο μας.     

Τη διαδικασία επιμελήθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Φελεκίδης Γεώργιος, θέτοντας υπόψη του Συλλόγου Διδασκόντων και των παριστάμενων μαθητών τη διάταξη της παρ. 11, του άρθρου 13 του Π.Δ. 201/1998 την αριθμ. 13/9-1-2008 Γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ και τις περυσινές βαθμολογίες των μαθητών και τους ετήσιους Μέσους Όρους.


          Μετά από πρόταση του Διευθυντού του σχολείου και αφού ακολουθήθηκε όπου ήταν αναγκαία η διαδικασία της κλήρωσης επιλέχθηκαν με ομόφωνη απόφαση, για το σχολικό έτος 2016-17 οι πιο κάτω Σημαιοφόροι:

          Για το ΣΤ2 και μετά από κλήρωση για το χρονικό διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου  2015 και μέχρι 31 Ιανουαρίου 2017, σημαιοφόρος κληρώθηκε ο Ούνας Τσιώλης Νικόλαος. Παραστάτες κληρώθηκαν-επιλέχτηκαν οι: Γραίκου Κωνσταντίνα, Κισκίνης Χρίστος, Παπαζήση Σωτηρία, Συβρίδου Σαββίνα και Χαρτοματζίδης Φίλιππος.

          Για το ΣΤ1  για το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι τέλους του σχολικού έτους σημαιοφόρος επιλέχτηκε λόγω βαθμολογίας η Σουλιώτη Ευανθία. Παραστάτες επιλέχθηκαν (με βάση την περσινή τους βαθμολογία) οι Κουντούρη Χαρά, Παπανικολάου Ελευθερία και Πατσιούρα Βίκη. Στη συνέχεια με κλήρωση επιλέχτηκαν οι Δημητριάδου Βέφα και Καραγώγου Δήμητρα

          Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων εκπροσώπησε η κ. Γραμπόβα Ζωή (αντιπρόεδρος) και η κ. Καλεκμερίδου Ελισάβετ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου